Kesäleiri Vellamo

Sipoon Hukkien kesäleiri Vellamo järjestettiin 27.-30.6 Kotkassa. Leiri alkoi Merikeskus Vellamoon tutustumisella.  Perjantaina ohjelmassa oli myös telttojen pystytystä, leirimerkin tekoa, panda-merkin suoritusta, melontaa, kaarnaveneiden tekemistä sekä uimista ja saunomista.

Lauataina Meripartiolippukunta Merihaukat järjestivät Santalahden luontopolulla meripartio aiheisia rasteja. Yhdellä rastilla kokeiltiin sukellusta tuulisessa säässä hiekkarannalla. Meripartiotaidot opittua, oli edellisenä päivänä tehtyjen kaarnaveneiden laskemisen aika. Päivällä järjestettiin siirtymäjuhla, jossa aikuiset tarjoilivat ruuan pöytäliinoilla varustettuihin pöytiin. Illalla kokoonnuttiin vielä nuotion ääreen ja iltaan mahtui myös leirikaste. Uudet tarpojat pääsivät ensimmäistä kertaa riippumattoihin yöksi. Paljon mahtui päivään!

 

Sunnuntaina ennen kotiin lähtöä päästiin melomaan, kokeilemaan liiviuintia sekä uimaan vaatteet päällä. Takas kololle saavuttua oli tietenkin vielä löytätavaroiden jakaminen.

Lisää kuvia ja tunnelmia löytyy instagramista ja facebookista :)