Kevätretki Akileija

Sipoon Hukkien kevätretki Akileija järjestettiin 17.-18.3.2018 Rekolan partiomajalla. Yhteensä retkelle kokoontui 47 pientä ja isoa Sipoon Hukkaa. Partiomajan ympäristö loi loistavat mahdollisuudet temmeltää ja leikkiä monenlaisia leikkejä.

Retkellä tehtiin muun muassa retkimerkit huiveihin, koristeltiin vanhoja tyynyliinoja, huovutettiin keväisiä koristeita ja muotoiltiin hukkia askartelumassasta. Lisäksi tarpojat suunnittelivat seikkailijoille ja sudenpennuille oman arvoitusradan Akin leijan löytämiseksi. Rata kulki partiomajan maastossa ja päättyi lopulta Akin leijan luo.

 

Retkelle sattui mielettömän hieno talvisää!
Retkellä oli hauskaa!
Majan viereinen puro antoi hyvät mahdollisuudet seikkailuleikkeihin!
Johtajillakin oli kivaa!
Retkenjohtajat Mari ja Verneri tyytyväisinä.
Keittiön kootut: 10kg riisiä, 7kg jauhelihaa, 12kg kanaa ja yksi sammutuspeitteellä taltutettu leivinpaperipalo.

 

Kuvat: Jasmin Rentola tai Selma Tuomainen