ROK 2018

Hei Sinä samoaja tai samoajaksi pian siirtyvä tarpoja!

Sipoon Hukat järjestää ROKin juuri Sinulle! Ryhmänohjaajakoulutus eli tuttavallisemmin ROK on osa samoajaksi kasvavan partiolaisen partio-ohjelmaa. Koulutuksessa opitaan johtamisesta, ryhmän toiminnasta, lippukunnan käytännöistä, erätaidoista sekä partiomaisesta hauskanpidosta. Koulutuksen ensimmäinen osa järjestetään 2.-4.2.2018 Rekolan partiomajalla ja toinen osa 17.-18.2.2018 lippukunnan kämpällä Savijärvellä. Lue lisää saamastasi sähköpostista!

Mukaan ROKiin voit ilmoittautua tästä linkistä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=18604

Koulutuksesta vastaavat Minja Ahonen (minja.ahonen@gmail.com) ja Outi Mononen (outi.mononen@gmail.com). Kysymyksissä ja mietinnöissä voit kääntyä molempien puoleen!

 

Tunnelmallinen nuotiohetki syksyn 2013 ROKissa.

 

Vauhdikas otos kevään 2016 ROKista.