Nyt niitä saa! Adventtikalentereita nimittäin.

Partiolaisten adventtikalenterit ovat myynnissä!

Paikallista nuorisotyötä on helppo tukea ostamalla partiolaisten adventtikalenteri. Sipoon Hukat myyvät 7 euron hintaisia adventtikalentereita Joulun avajaisissa 25.11. Partiolaiset myyvät kalentereita myös ovelta-ovelle.

Adventtikalenterin voi tilata myös netistä ja osoittaa Sipoon Hukille: https://www.adventtikalenteri.fi/

Kalenterin hinta on 7 euroa. Tänä vuonna partiolaisten adventtikalenteri täyttää huikeat 70 vuotta!

Partiolaisten adventtikalenteri sopii myös yrityslahjaksi tai henkilökunnan joulumuistamiseksi. Lisätietoja: https://uusimaa.partio.fi/adventtikalenteri-yrityslahjana/

Adventtikalentereiden myynti on partiolaisten suurin vuosittain varainhankintakampanja. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen, josta paikallinen lippukunta saa suurimman osan. Sipoon Hukat käyttää kalenterituotot ensi kesän kesäleiriin ja kalustohankintoihin.

Partiolaisten vanhemmat: Varsinkin pienet partiolaiset tarvitsevat vielä vanhempien apua kalentereiden myynnissä, joten toivomme teiltä apua kampanjan kanssa. Halutessanne voitte myös itse ottaa adventtikalentereita myyntiin esimerkiksi työpaikallanne. Lisätietoja asiasta saatte lapsenne joulukampanjapäälliköltä Johanna Heleniukselta puh 041 4685878. Lue myös nettiartikkeli: https://uusimaa.partio.fi/jokaisen-pienen-myyntitykin-takana-vanhempi/

Kiitos arvokkaasta tuestanne!

Adventtikalenteri netissä

Adventtikalenteri Facebookissa