Kesäleiri Kirnu 25.-30.6.2018

Koko lippukunnan yhteinen kesäleiri Kirnu järjestetään Repovedellä 25.-30.6.2018. Leiri jakautuu kahteen leiriin: retkeilyleiriin 25.-28.6. ja vaellusleiriin 25.-30.6.

Retkeilyleirille osallistuvat pääsevät mukaan päiväretkille sekä maastossa että vesillä. Retkeilyleirin ajan yövytään lomakeskuksessa teltoissa. Vaellusleiriläiset jatkavat leiriä vaeltamalla 30km reitin Repoveden kansallispuistossa maastossa yöpyen ja itse ruokansa valmistaen.

Ilmoittautuminen on auki Kuksassa 31.5. asti: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=21114 

Leirin hinnasto:
– retkeilyleiri 60e
– retkeily- ja vaellusleiri 80e
– pelkkä vaellusleiri 40 e
– päivämaksu 15e/pvä
– tekijät retkeilyleirillä 30e

Kotiväki: Pohdittehan yhdessä partiolaisenne kanssa kotona ennen ilmoittautumista, onko partiolaisella intoa ja tarvittavat valmiudet vaellusleirille lähtemiseen. Retkeilyleirillä on tiedossa kaikkea hauskaa maastossa ja rannalla päiväretkien muodossa! Retkelyleirillä tarvitsee jaksaa kantaa päiväretkelle tarvittavat eväät ja juoma.

Jos päättää lähteä vaellusleirille, tulee jaksaa kantaa omat tavaransa (yöpymisparvikkeet ja ruoanvalmistusvälineet sekä ruoat) 3 päivän ja 2 yön ajan kohtuullisen haastavassa maastossa.

Toivotamme myös vanhemmat tervetulleiksi mukaan leirille! 

 

Lisätietoja leiristä voit kysellä leirinjohtajalta, Johanna Heleniukselta osoitteesta johanna.helenius@uusimaa.partio.fi!

 

Tunnelmia alueleiri Galileolta kesältä 2014.

 

Lämmin kesäpäivä juhlaleiri Alkemialla Virossa kesällä 2015.